Vlucht naar Reykjavik voor €250 p.p.

Bekijk deze deal

Voor de voordelige prijs van slechts €250 per persoon vlieg je al vanaf Amsterdam of Rotterdam met een korte directe vlucht naar het mooie Reykjavik in IJsland. Deze stad beschikt over de perfecte balans tussen interessante kunst en cultuur en prachtige bouwwerken, en een indrukwekkende omgeving met geweldige natuur.

In Reykjavik vind je vele interessante locaties die je kunt bezoeken. Een goed voorbeeld hiervan is de Blue Lagoon, een kunstmatig aangelegd zwembad dat door natuurlijke bronnen verhit wordt. De Blue Lagoon is niet alleen bijzonder om te zien, je kunt hier ook heerlijk ontspannen. Door de grote hoeveelheid aan mineralen, kiezelaarde en blauwwieren kleurt het water opvallend en bijna lichtgevend blauw. Iets dat ook een bezoekje waard is, is de enorme kerk Hallgrímskirkja. De Hallgrímskirkja is de grootste kerk in IJsland en staat bekend om zijn bijzonder architectuur. De opvallende witte kerk staat bovenop een heuvel en beschikt over bijzondere basaltkolommen en een orgel van 15 meter hoog. Ga daarnaast bijvoorbeeld naar de waterval Gulfoss, National park Thingvellir, de geisers en geometrische gebieden of de vele musea. In Reykjavik kun je ook verscheidene tours boeken om het landschap te gaan verkennen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan natuur- en wildlifetochten.

In Reykjavik vind je alles wat je als toerist nodig hebt. De vliegtickets zijn exclusief verblijf, maar dit kun je vaak al super voordelig bij de reis boeken. In Reykjavik vind je namelijk een groot aantal goedkope hotels en hostel die er voor zorgen dat de kosten voor de vakantie zo laag mogelijk blijven liggen. Ook vind je in de stad verscheidene leuke restaurantjes voor de heerlijke gerechten en dranken. Voor de nachtbrakers onder ons zijn er daarnaast vele cafeetjes waar je ’s avonds terecht kunt voor een drankje. 

Bekijk deze deal


Toegevoegd door Fleur op 05-11-2015

Details

Boeken: Zo snel mogelijk, op is op

Vertrekdata: Zelf invullen

Verblijfsduur: Zelf invullen 

Retour: Amsterdam - Reykjavik of Rotterdam - Reykjavik

Transfers: Exclusief

Prijs: Vanaf €250 p.p.

Auto huren? Zoek hier de goedkoopste mogelijkheden

Parkeren: Parkeer voordelig bij Schiphol Smart Parking

Deel deze aanbieding

 

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.