10-daagse wintersport Valfrejus €339

MAl voor slechts €339 kun jij 10 dagen op wintersport in het mooie Valfrejus in Frankrijk! Dit is al inclusief de busreis vanaf een opstapplaats naar keuze, het verblijf in Résidence Les Chalets de la Ramoure, én een skipas!

Bekijk deze deal >

Goedkope wintersport aanbiedingen

Wintersport met skipas en busreis voor maar €249

Wintersportliefhebbers opgelet, want we gaan naar Frankrijk! Hier ligt namelijk een hele fijne vakantie op jou te wachten. Al voor slechts €249 kun jij TIEN dagen gaan genieten van een actieve vakantie in de sneeuw. Deze ontzettend voordelige deal is al inclusief een handige skipas, de busreis, en het verblijf in 3-sterren accommodatie Chalets de SuperD.

Lees meer

4-sterren wintersport met skipas voor maar €285

Wat is er nou leuker dan met je vrienden of familie op vakantie gaan? Wij kunnen niets bedenken! Wij worden dan ook erg enthousiast van deze deal, waarmee je met vier man voor slechts €285 acht dagen op wintersport vakantie gaat in Oostenrijk. Dit is al inclusief het verblijf in 4-sterren Resort Tirol am Wildenbach en een handige skipas.

Lees meer

Wintersport met skipas in Frankrijk voor slechts €184

Hou jij wel van een actieve vakantie vol avontuur, en kan jij goed tegen de kou? Misschien is het dan wel de hoogste tijd voor een leuke wintersport vakantie! Al helemaal wanneer je ziet hoe voordelig dat nu al kan. Wanneer je niet te lang wacht met boeken. dan kun je namelijk al met vier man op wintersport in Frankrijk voor slechts €184! 

Lees meer

8 dagen wintersport in Frankrijk voor slechts €199

We bevinden ons al weer halverwege het wintersportseizoen, dus laten we geen tijd verspillen aan lang dromen over een mooie vakantie naar de sneeuw. Wij hebben namelijk een heel voordelige deal voor jou gevonden, waar jij als wintersportliefhebber vast geen nee tegen kan zeggen! Je kunt namelijk al 8 dagen op wintersport in Frankrijk voor slechts €199!

Lees meer

Wintersport in Frankrijk met skipas voor maar €179

Tijd voor een leuke wintersportvakantie! Je kunt nu namelijk al 8 dagen naar St. Jean d'Arves bij Les Sybelles in Frankrijk voor slechts €179. Deze super voordelige deal is al inclusief het verblijf in het mooie 3-sterren Résidence Les Chalets des Marmottes, én een skipas! bevindt je hier op een super centrale locatie in het gezellige centrum van St. Jean d'Arves.

Lees meer

8 dagen wintersport met skipas voor maar €259

Wintersportliefhebbers, we hebben goed nieuws voor jullie! Houd jij wel van een actieve vakantie vol pret in de sneeuw, skiën, snowboarden, een hoop gezelligheid en nog veel meer? Dan hebben wij nu de perfecte deal voor jou gevonden! Wanneer je nu boekt kun je namelijk al 8 dagen op wintersport in Morillon bij Le Grand Massif in Frankrijk voor slechts €259!

Lees meer

10-daagse wintersport Valfrejus voor €339

Wij hebben weer een super voordelige deal voor een leuke wintersport vakantie voor je gevonden. Al voor slechts €339 kun jij namelijk 10 dagen op wintersport in het mooie Valfrejus in Frankrijk! Dit is al inclusief de busreis vanaf een opstapplaats naar keuze, het verblijf in Résidence Les Chalets de la Ramoure, én een skipas!

Lees meer

Wintersport in Frankrijk voor slechts €319

Het wintersportseizoen gaat weer beginnen! Wanneer jij niet te lang wacht met boeken, dan kun jij al 8 dagen op wintersport in de Alpen in Frankrijk voor slechts €319! Deze prijs is inclusief een busreis vanaf een opstappunt naar keuze, het verblijf in de mooie 3-sterren accommodatie Résidence Aiguille Lodge, en een skipas.

Lees meer

8 dagen sneeuwvakantie met skipas voor €139

Goed nieuws voor wintersport liefhebbers! Je kunt in december namelijk al 8 dagen op wintersport naar de Franse Alpen voor slechts €139! Dit is inclusief het verblijf in Residence Les Chalets de Florence dat op korte loopafstand van het centrum en de piste ligt. Ook is deze voordelige deal al inclusief een handige skipas voor het wintersportgebied.

Lees meer

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals


Over "Wetravelcheap" Partners Vacatures Disclaimer Doneren Contact

Schrijf je in en ontvang als eerste de topdeals

Elke 100e inschrijver ontvangt een reischeque ter waarde van €100!

Je wordt via de e-mail op de hoogte gebracht als je de reischeque hebt gewonnen.